2013. március 29., péntek

Blogverseny !

Sziasztok! 
Remélem, hogy nem fognak a blog szerkeztők megharagudni rám, amiért kitettem ide, de még a sokkos hatás nem múlt el. Ugráltam örömömben, hogy sikerült megnyernek a legszomorúbb blog díját! Nagyon szépen köszönöm a Six roses, one bouquet szerkeztőinek a díjat! Megleptetek, de rendesen!
Most lehet, hogy érzelmes leszek, de rám jött az 5 perc, így kisregényt fogok írni nektek.
Szóval, mikor belekezdtem ebbe a blogba, még gondolni sem mertem volna rá, hogy blogversenyre fogok vele nevezni, őszintén megmondom, legmerészebb álmaimban sem mertem volna erre gondolni, hogy nyerek is vele! El sem tudjátok képzelni, hogy mennyire meglepődtem, mikor megláttam a nevemet ezen az oklevélen! Csak néztem, és nem akartam elhinni.

Ez a blog őszintén szólva a szívem csücske, mert imádtam írni! Nem vagyok egy horrorisztikus alak, sőt, irtózom a horror filmektől, - nem mintha ebbe sok horror lenne, de azért néhányan összetévesztik az igazat a horrorral. Saját bevallásom szerint, egy olyan történetet sikerült összehoznom, fanfictionba, ami bármikor, bárkivel megtörténhet, mert manapság sok a rákos ember, és nem sokan élik túl ezt a betegséget.
Köszönöm azoknak, akik olvasták, illetve figyelemmel kísérték a blogomat! Rettentően sokat jelent nekem, hogy ennyire hűséges olvasóim vannak! Imádlak benneteket! 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Tudom, a blog befejezett, de ha elolvastad, kérlek hagyj nekem egy megjegyzést. Ugyan úgy nézem nap, mint nap, hátha jön egy új feliratkozó, illetve olvasó!