2013. január 30., szerda

Verseny ~

Sziasztok! Gondoltam, közzé teszem egy versenyen elért szép helyezésemet a bloggal:)

Nagyon örültem ennek a helyezésnek, hiszen még soha nem értem el semmit, semelyik blogommal sem, a sok olvasón, és megjegyzésen kívül, így ez rettentő nagy öröm volt számomra!
Mégiscsak érdemes volt ebbe a blogba annyi időt fektetni! :) *-*

2 megjegyzés:

  1. Kedves L.T.P.! Körbenéztem a blogodon és leírtam a véleményem ide:
    http://ourbreakfastclub.blogspot.hu/2013/02/par-mondat.html

    Szerintem jól írsz, de még nem találtad meg a saját stílusod. Csiszolgass és merülj el benne. Ha késztetést érzel egy saját történethez, engem érdekelne, mert azért látom benned a lehetőséget! Elvégre nem kis munka egy egész kisregényt "papírra" vetni...

    Bocsánat a befásult, merev hozzáállásomért, bízom benne, hogy nem sértettelek meg vele!
    Szép napot, sok sikert a továbbiakban, kívánok tömérdek hűséges olvasót!

    cecile

    VálaszTörlés
  2. Megerdemelted!!!! Nagyon sot en az 1. helyre tettelek volna!!! basszus az egeszet vegig sirtam es meg most is sirok!!! annyira jo h azt mem lehet szavakba foglalni.....:') az eletben nincs igassag , nincs igazsag abban h az emberek szegenyen elnek, nincs igazsag abban ha valakit direkteggyilkolnak , nincs igazsag abban h nem szalhatunk szembe a betegsegek ellen es nem kuzdhetunk az eletert!!! AZ ELET IGAZSAGTALAN!!! :') nagyon jol irsz!! sot annal jobban is csak nem tudom szavakba foglalni!!!! :') eszmeletlen !!! Az .:ALONE:. is megfogott, es ez is!!! remelem lesz meg ilyen blogod , nem csak egy tobb....... olvasom/tam az osszes blogodat es csak annyit akarok mondani h siman lehetnel iro!! nagyon jo!!! :') Xx.
    ~Noemi

    VálaszTörlés

Tudom, a blog befejezett, de ha elolvastad, kérlek hagyj nekem egy megjegyzést. Ugyan úgy nézem nap, mint nap, hátha jön egy új feliratkozó, illetve olvasó!